Vi är ju alla människor, vi som studerar på teknisk fysik. Och som människor så har man ju en del basala behov man måste hålla ordning på för att inte gå under, som till exempel det här med att äga profilvaror! Du kanske inte hade en aning om det, eller så har du haft en aning men sen råkat glömma bort faktumet, men på amanuenskontoret har vi en hel drös med prylar med en fläskig TF-logga på! Och för att vi så gärna vill att ni ska gå runt med dessa prylar har vi satt nya priser. Skåda nedan!
t-shirt

Här ser vi Oskar med den stilrena t-shirten med tryck över bröstet. Inget säger nöjd som en student med denna pläd på sin kropp!

 
påse

Jonathan och Saga känner sig oerhört organiserade med sin fairtrademärkta tygkasse. En riktigt rejäl doning, perfekt att trycka ner t.ex en calculus, miniräknare, lunchlåda, physics handbook och Betan!

thermos

Elin är så nöjd med sin högkvalitativa vildmarkstermos att hon har med den varje gång hon bestiger berg hemmavid.

pike

Rasmus sitter i NA-korridoren och funderar över sina livsval, men tack vare pikétröjan han har på sig känns allt ok!

pennor

Pennor förbrukar vi alla på löpande band, speciellt Jonathan som i vanliga fall skriver med sju pennor samtidigt!

kopp

Kaffe är ju gott, och det blir bara godare om man dricker det ur en teknisk fysik-kopp! Mums!

bortamatch

Som teknisk fysiker har man många bollar i luften och har inte alltid tid att hålla reda på alla sina prylar. Tur då att vi har tandborstar på kontoret!

axelväska

Det blir inte mer fashionistiskt än såhär! Klara visar upp den rediga axelväskan med fickor av alla de slag! Ditt hem på vägen skulle man kunna säga.