Alumni

Här hittar du som alumn information om Teknisk fysiks alumndatabas och hur du kan hålla kontakten med ditt program.

Vi är alltid intresserade av att samarbeta med er, få veta vad ni pysslar med efter examen samt höra era åsikter om allt som rör programmet och de saker vi gör. Kanske är ni intresserade av att hålla en intresseföreläsning, återförenas på årshögtiden eller hjälpa oss utveckla programmet. Vad det än gäller, tveka inte att höra av er till oss.

Alumnimatrikeln

Alumnimatrikeln är ett häfte som innehåller uppgifter om alla som tagit ut examen i Teknisk fysik vid Umeå universitet. Uppgifter om klass, vilken profil de läste, nuvarande hemort och i vissa fall även arbetsplats finns. En ny alumnimatrikel skapas och skickas ut till alla alumner i början av sommaren varje år. Om du är alumn och av någon anledning inte får alumnimatrikeln rekommenderar vi att du går in och kontrollerar att dina kontaktuppgifter i alumninätet är korrekt ifyllda.

Alumndatabasen

Här samlar vi information om allt som rör er alumner för framtida kontakt. Klicka här för att registrera dig i alumndatabasen eller uppdatera dina uppgifter.

GDPR

General Data Protection Regulation är EU:s nya dataskyddsförordning som trädde i kraft 25/5 2018. Den ställer krav på hur företag och myndigheter behandlar personuppgifter, och innebär bland att man inte får upprätthålla register utan medgivande av personerna i fråga. Alumndatabasen är för oss ett viktigt verktyg för att upprätthålla kontakt med våra alumner och för att inspirera och informera nuvarande studenter.

Hos oss har du som alumn alltid haft rätt att själv välja om du vill vara registrerad, och vilka uppgifter du vill dela med dig av. Om du har några frågor, vill veta vilka uppgifter vi har om dig, eller om du vill tas bort från registret så tveka inte att kontakta vår samverkansamanuens, samverkan@tekniskfysik.se.