Vad är Årshögtiden?

Årshögtiden är framförallt ett firande av dom studenter som tagit examen under det gångna året, men även av vårat program. Arrangemanget ligger över en helg i november månad och består i sedvanligt av tre olika delar; examensceremonibankett & brunchråd. Examensceremonin och banketten äger i år rum lördag den 5:e november och brunchrådet söndag den 6:e november. Det är valfritt vilken eller vilka av arrangemangen i årshögtiden man vill delta i.

Anmälan (Alumn) : [Länk]

Anmälan (Student) : [Länk]

Till dig som studerande eller alumni från Teknisk Fysik, håll koll på eposten för att inte missa uppdateringar angående årshögtiden!
Kontunerliga uppdateringar publiceras även i årshögtidens Facebook evenemang. Osäker på om du får uppdatering via mail?
– Kontakta samverkan@tekniskfysik.se

Mer information om arrangemangets delar följer nedan – klicka på varje flik för att maximera.

Examensceremoni

Examensceremonin är tänkt för de alumner som på ett mer högtidligt sätt vill ta emot ett diplom för sin examen. För dig som tagit examen och inte mottagit ditt diplom kan du ta chansen att göra det samtidigt. Oavsett om du tagit examen i år eller för tio år sedan så är du alltid välkommen att hämta ut ditt diplom av programledningen, Ludvig, Maria och Krister. Om du inte vill bli tilldelad ett diplom är du hjärtligt välkommen att delta vid examensceremonin ändå. Familj och vänner är självklart varmt välkomna att vara med.

Plats: Aula Nordica (Karta: http://bit.ly/2P2Y7FB)
Datum: Lördag 5 november
Tid: 13:00

Bankett

Banketten, med trerättersmiddag i trevligt sällskap och förhoppningsvis lite spex, kommer att hållas på Origo.  Stanna kvar för att dansa och mingla in på småtimmarna. I mån av plats kan även respektive delta på banketten.

Plats: Origo
Datum: Lördag 5 november
Tid: 18:30
Kostnad: 360 kr för studenter och 420 kr för alumner
Klädsel: Under banketten är klädkoden Finklädd, vilket lutar sig mot klädkoden Kavaj. Försök att följa klädkoden så gott du kan, men kom med något du känner dig bekväm med. Däremot kan jeansen få stanna hemma.

Brunchråd

Dagen efter årshögtiden kommer vi att hålla brunchråd. Under detta bjuder vi på brunch och diskuterar programmet. Programledningen berättar om vad som har hänt på programmet sedan sist och därefter diskuteras aktuella ämnen där du som är närvarande gärna får bidra med synpunkter. Vi bjuder in dig som är alumn, tidigare eller nuvarande amanuens och hela programledningen.

Plats: Fysikhusets fikarum (Karta: http://bit.ly/2P3iSRs)
Datum: Söndag 6 november
Tid: 12:00
Kostnad: 0 kr

Har ni några frågor, skicka ett mail till samverkan@tekniskfysik.se.

Behöver du som alumn registrera eller uppdatera dina personuppgifter i alumndatabasen?

Jubileum

Teknisk fysik fyller 35 år 2023! Save the date: prel. 11-november

Vi har gjort en egen sida dedikerad åt 2018’s 30-års jubileum, klicka här för att se hur vi firade att vårt kära program fyllde 30 år!