STUDENT

Här samlar vi information som studenter på Teknisk fysik kan ha nytta av under sin studietid.

Resurser

Här samlar vi alla tillgängliga resurser som studenter på Teknisk fysik kan ha nytta av under sin studietid.

Projektarbete

På denna sida finns information om några projektkurser som en Teknisk fysiker kan läsa, samt annonser från forskningsgrupper och företag om projekt du som student kan ansöka om.

Utlandsstudier

Varje år åker flera Tekniska Fysiker till andra universitet för att studera. Här kan du läsa om vilka platser du kan resa till, våra studenters egna upplevelser och hur en ansökan går till.

engagera dig

På denna sida hittar ni information om föreningar och grupper vid Teknisk fysik i Umeå att engagera sig i utanför studierna.

i

Examensarbete

Här samlar vi alla tillgängliga resurser som studenter på Teknisk fysik kan ha nytta av före, under och efter sitt examensarbete.

Viktig kursinformation

Det här dokumentet innehåller viktig information så som vilka kurser som kan och inte kan kombineras, information om förkunskapskrav samt kurser där specifika regler gäller.

Röda tråden

Röda tråden är en databas med information om kurserna på Teknisk fysik i Umeå. Den är till för dig som undrar över något om kurserna inom teknisk fysik. Du kan vara student, kursansvarig eller bara allmänt nyfiken på Teknisk fysiks kurser. Röda tråden visar översiktligt hur förkunskapskrav hänger ihop mellan kurserna.

Röda tråden har byggts upp av studenter på programmet och drivs amanuenserna, med stöd från kursansvariga lärare och engagerade studenter.