STUDENT
Här samlar vi information som studenter på Teknisk fysik kan ha nytta av under sin studietid.
engagera dig
På denna sida hittar ni information om föreningar och grupper vid Teknisk fysik i Umeå att engagera sig i utanför studierna.
Examensarbete
Här samlar vi alla tillgängliga resurser som studenter på Teknisk fysik kan ha nytta av före, under och efter sitt examensarbete.
Hjälpmedel
Här samlar vi alla tillgängliga hjälpmedel som studenter på Teknisk fysik kan ha nytta av under sin studietid.
Individuell Studieplan
Här finns information som kan vara till hjälp vid hantering av din Individuella Studieplan (ISP).
Kurser & profiler
På denna sida hittar ni information om programmets utbud av kurser och profiler samt en översikt över de tre första åren.
Lunchföreläsningar
Varje år anordnas ett antal intresseföreläsningar relaterade till utbildningen, detta görs för att koppla an till aktuell forskning och teknik, skapa inspiration och för att ge ett naturlig avbrott från studierna. Det bjuds även oftast på lunchmackor.
Projektarbete
På denna sida finns information om några projektkurser som en Teknisk fysiker kan läsa, samt annonser från forskningsgrupper och företag om projekt du som student kan ansöka om.
Utlandsstudier
Varje år åker flera Tekniska Fysiker till andra universitet för att studera. Här kan du läsa om vilka platser du kan resa till, våra studenters egna upplevelser och hur en ansökan går till.
Övergripande studieinfo
Här samlar vi förkunskapskrav, dispensprövning och andra specifika regler för kurser på Teknisk fysik. Här finns även beskrivet hur vissa kurser hänger ihop samt info om möjlighet till en kandidatexamen
Röda tråden
Röda tråden är en databas med information om kurserna på Teknisk fysik i Umeå. Den är till för dig som undrar över något om kurserna inom teknisk fysik. Du kan vara student, kursansvarig eller bara allmänt nyfiken på Teknisk fysiks kurser. Röda tråden visar översiktligt hur förkunskapskrav hänger ihop mellan kurserna.
Röda tråden har byggts upp av studenter på programmet och drivs amanuenserna, med stöd från kursansvariga lärare och engagerade studenter.