Teknisk fysiks Robottävling 2020

Äntligen är den här, anmälan till Teknisk fysiks Robottävling! I filen nedan hittar ni anmälan till tävligen 2020. Anmälan kan antingen göras som ett lag eller individuellt. Ifall ni anmäler er individuellt så matchar vi ihop er med andra för att skapa ett mixat lag. Sista anmälningsdatum är  2 december 2019.

Tävlingen börjar med en kvaltävling den 31 januari 2020 där åtta lag går vidare till finalen. Finalen äger rum den 8 maj 2020 i MIT-place på Umeå Universitet. Finalen startar med gruppspel mellan kl 10-11, för att sedan fortsätta med B- och A-final kl 12!

På den här sidan kommer all information om årets tävling att samlas och uppdateras löpande. Vid eventuella frågor kontakta Lisa Viktorsson genom att mejla it@tekniskfysik.se. Trailers till tidigare år hittar ni här.

Instruktion för att komma igång

Nedan finner ni en instruktion till hur ni kommer igång med kodningen till arduionokortet. Alla tävlande lag är även inbjudna till ett information-och uppstartsmötsmöte …….

Datum för workshops/besiktning

  • Workshops för kvaltävlingen:
  • Workshop – fixa RF:
  • Workshop:

Kvaltävlingen 2020

Nedan hittar ni reglerna till Kvaltävlingen den 31 januari 2020.

 Kvaltävlingen kommer äga rum i MIT-place med start från kl 12.00. Det kommer gå till så att ett lag i taget kommer tävla medan ett annat lag förbereder sig.

Ifall det är så att ni har föreläsning före eller efter lunch och önskar att tävla tidigt eller sent så kan ni höra av er till it@tekniskfysik.se

Huvudtävlingen 2020

Nedan finner ni allmän information och regler om finalen den 8 maj 2020 som äger rum i MIT-place.